Oma Heppa - palvelu

Mitä?

 

Haluatko harrastaa laadukkaissa puitteissa ja valmentautua osaavien valmentajien opissa, mutta et ehkä halua investoida suuria summia omaan hevoseen? Tarjoamme nyt riskittömän vaihtoehdon hevosen omistamiseen. Voit vuokrata meiltä hevosen omaan käyttöösi 2-3 päivänä viikossa. Näinä päivinä hoidat hevosta kuin omaasi.

Viikottaisista valmennuksista vastaa Rosa Ruutsalo. KILPAILUSTA KIINNOSTUNEILLE:

Oletko kiinnostunut kilpailemisesta ja tavoitteellisemmasta harrastamisesta? Siinä tapauksessa tämä on sinulle hyvä valinta. 

3 x päivää viikossa - 890 eur kuukaudessa

Hinta sisältää kuusi valmennustuntia kuukaudessa. Näistä vähintään puolet on lajivalmennusta (este- tai kouluratsastus). Tämän lisäksi sisältää oikeuden osallistua tallilla järjestettäviin valmennuksiin ja kilpailuihin, sekä ulkopuolisiin kilpailuihin omakustanteisesti. 

Suunnittelemme tavoitteet joka kaudelle yhdessä ratsastajan kanssa.

HARRASTELUSTA KIINNOSTUNEILLE:

Oletko kiinnostunut laadukkaasta harrastamisesta, mutta sinulla ei ole paloa kilpailemiseen?  Siinä tapauksessa kannattaa valita toinen näistä vaihtoehdoista.

3 x päivää viikossa - 720 eur kuukaudessa 

Hinta sisältää yhden este- tai kouluvalmennuksen viikossa, riippuen kumman olet valinnut. Lisäksi sinulla on oikeus osallistua tallilla järjestettäviin valmennuksiin omakustanteisesti. 

2 x päivää viikossa - 520 eur kuukaudessa

Hinta sisältää kaksi valmennusta kuukaudessa. Lisäksi sinulla oikeus osallistua tallilla järjestettäviin valmennuksiin omakustanteisesti. Ei mahdollisuutta esteratsastukseen. 

Etkö löytänyt sopivan kuuloista pakettia, mutta olet kiinnostunut hevosen vuokrauksesta? Ole yhteydessä niin räätälöidään sinulle sopiva ratkaisu. 

Kenelle?

Tämä palvelu sopii parhaiten jo jonkin aikaa ratsastaneille henkilöille, joille oman hevosen osto ei ole ajankohtaista. Paketit ovat riskittömiä vaihtoehtoja kokeilla hevosen omistamista ja harrastaa laadukkaasti upeissa puitteissa, ilman suuria alkuinvestointeja tai riskejä omistamiseen liittyen. 

 Omana päivänäsi ratsastat ja hoidat hevosen kuin omasi, mutta sinun ei tarvitse kuitenkaan huolehtia muusta, kuten esimerkiksi eläinlääkäreistä tai kengityksistä. Näin ollen voit harrastaa huoletta kiinteällä kuukausimaksulla ilman stressiä yllättävistä kuluista tai hevosen sairastumisesta. Ota yhteyttä

Tilat

Hevoset asuvat Nummelan Ratsastuskeskuksessa, jossa on erinomaiset treenimahdollisuudet. Meiltä löytyy saman katon alta:

  • 2 x lämmitettyä maneesia 
  • Lämpimät ja modernit sosiaali- ja varustetilat
  • 2 x  ulkokenttää
  • Modernit talli- ja hoitotilat hevosille
Hevosten hoito


Kaikki hevoset tarhaavat vähintään yhden kaverin kanssa kokopäivän. Meille on tärkeää, että hevoset pääsevät toteuttamaan mahdollisimman lajityypillistä käytöstä. 

Hevoset ruokitaan viisi kertaa päivässä laadukkaalla heinällä, sekä kaksi kertaa päivässä väkirehuilla, jokaisen hevosen yksilöllisen tarpeen mukaan.

Hevoset tarkistetaan säännöllisesti eläinlääkärin toimesta. Lisäksi niiden lihashuollosta huolehditaan säännöllisellä hieronnalla. 

Jokaisella hevosella on vähintään yksi vapaa päivä viikossa. 


Nummelan Ratsastuskeskus, Mäyrääntie 149, 03100 Nummela, info@vihdinratsastuskeskus.com
Luo kotisivut ilmaiseksi!